Menu Close

Krenule prijave za međunarodni stolnoteniski turnir „Vinkovci Open 2022“ u sklopu manifestacije 57. Vinkovačkih Jeseni

Čast nam je i zadovoljstvo pozvati vas na međunarodni stolnoteniski turnir „Vinkovci Open 2022.“ i to u sklopu manifestacije 57. Vinkovačkih Jeseni.

Natjecanje se održava u organizaciji STK „Cibalia“ Vinkovci i to u subotu 03.09.2022. s početkom u 09.00h  u športskoj dvorani osnovne škole „Antun Gustav Matoš“ Vinkovci. Ukupan broj natjecatelja ranijih godina bio je oko 150 igračica i igrača iz cijele regije (Makedonije, Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske), a sada Vas očekujemo i više. Pravo nastupa stječe se pravovremenom prijavom i uplatom kotizacije na žiro račun kluba ili plaćanjem gotovinom na blagajni.

Natjecanje će se odigrati U ČETIRI STAROSNE KATEGORIJE i to do 39, do 49, do 59 i preko 60 godina (pravo nastupa imaju svi igrači osim igrača Prve i Super lige) i u APSOLUTNOJ KATEGORIJI (pravo nastupa imaju svi igrači neovisno o rangu natjecanja u kojem se natječu). Svaki igrač ukoliko želi može sudjelovati u dvije pojedinačne kategorije – starosna + apsolutna ili dvije starosne (vlastita kategorija i mlađa kategorija).

Ove godine još jača konkurencija i nezaobilazna poznata slavonska gastro ponuda – po dolasku kava i piće dobrodošlice (domaće voćne rakije i likeri) i slavonski doručak (kruh, domaća svinjska mast, crvena mljevena paprika, luk), zatim oko 11.00h „lagani“ ručak (domaće kobasice s prilozima spremljene na talandari (kotlovina), a predvečer po završetku natjecanja dodjela nagrada uz tradicionalnu večeru.

Tijekom svečane večere održat ćemo proglašenje pobjednika, dodjelu športskih nagrada i velikog prijelaznog pehara Vinkovci open. Sve to samo je dio ovoga stolnoteniskog spektakla kojega imate priliku biti važan član.

Za prijave molimo pripremite ime, prezime, datum i godinu rođena, grad, Klub te ligu u kojoj se natječete.

Iste možete obaviti na mobitel:           +385 99 217 9801 Tomislav Krmek i +385 97 792 8909 Davor Lončar


                                                              ili na mail stk.cibalia@gmail.com te za one s igračkim profilom na Pingić stranicama moguće i prijave preko njihovog weba (link)


               a najkasnije do srijede 31.08.2022.u 12.00h. 

S radošću očekujemo Vaše prijave i dolazak.

Organizacijski odbor STK Cibalia Vinkovci