Menu Close

Gabriel Marjanović na završnici PH u Puli reprizirao 2021. i obranio naslov državnog prvaka!

Pula je okupila sve ono najbolje što hrvatski stolni tenis nudi u kadetskom uzrastu. Na završnici PH za kadet(kinj)e vinkovačka Cibalia je imala predstavnike u obje konkurencije; kadetkinje ekipno (Barbara Vučinić, Zara Kolak i Lucija Becić), kod kadetkinja pojedinačno pod klupskim stijegom nastupili su Barbara Vučinić i Zara Kolak, a kod kadeta pojedinačno Ante Kolak i Gabriel Marjanović.

Od Gabriela Marjanovića očekivalo se najviše, riječ je o prošlogodišnjem osvajaču naslova prvaka Hrvatske za kojega se Pula pokazala kao apsolutna sretna destinacija; reprizirao je, naime, prošlogodišnji uspjeh i obranio titulu najboljeg!
Osim pojedinačnog naslova, Gabriel je osvojio turnir i u konkurenciji mješovitih parova u paru s Viktorijom Pustaj (Mladost, Zagreb), dok je u natjecanju muških parova, u tandemu s Alenom Šebeljom (STK Opatija), završio s broncom oko vrata! Marjanović je nedvojbeno bio središnja figura završnog pulskog turnira. Podsjećamo, Gabriel je osvojio i ovogodišnji kadetski TOP 16, a ubilježio je i nastup u kadetskoj reprezentaciji Hrvatske. Sezona za pamćenje!

Ante Kolak završio je među osam najboljih, što je dobar rezultat jer nastupao u starijoj kategoriji, ženska kadetska ekipa završila je turnir na 4. mjestu, dok su se Zara Kolak i Barbara Vučinić morale zadovoljiti nastupom među 32 najbolje kadetkinje. Vinkovačke stolnotenisače na završnici PH u Puli su vodili Davor Lončar i Tonka Markić.