Menu Close

Domaća pobjeda STK Cibalije protiv Čakovca u HEP Superligi

STK Cibalia oprostila se od domaćih navijača pobjedom, savladan je STK MSTC Čakovec rezultatom 3:1, nakon što su dan ranije poraženi od STK STARR Varaždin, rezultatom 3:0. Epilog je ovo 11tog pretposljednjeg kola HEP Superlige, a Vinkovčanima je ostalo još gostovanje u Splitu kod istoimenog domaćina, te dan kasnije u Dubrovniku kod novoga prvaka Libertas Marinkolora. Izvjesno je da će ovu sezonu završiti na 11-om mjestu. Trener domaćih, Davor Lončar, dao je prigodu mladim snagama Luki Krajinoviću, u subotu protiv Varaždinaca, te Gabrielu Marjanoviću u nedjelju protiv Čakovčana, te su oni opravdali povjerenje i treneru uzvratili dobrom igrom u starijoj seniorskoj konkurenciji. Rezultati po susretima:

STK Cibalia Vinkovci – STK STARR Varaždin 0:3

Davor Lončar – Nikola Horvat 2:3 , Tomislav Biber – Ronald Ređep 0:3 , Luka Krajinović – Damir Bogdanović 2:3

STK Cibalia Vinkovci – STK MSTC Čakovec 3:1

Davor Lončar – Filip Godina 3:0, Tomislav Biber – Matija Barić 3:1, Gabriel Marjanović – Filip Panić 2:3, Davor Lončar – Matija Barić 3:2


Da osim Marjanovića i Krajinovića, klub ima budućnost i perspektivu koju gradi na radu s mlađim kategorijama, potvrdile su regionalne kvalifikacije za završnicu PH u mlađim kategorijama, gdje su vinkovački predstavnici Nikola  Vučinić u najmlađim kadetima, Ante Kolak u mlađim kadetima te Barbara Vučinić u kadetkinjama osigurali nastup na završnom turniru Prvenstva Hrvatske. Ranije  je to osigurao i  Gabriel Marjanović, te u ekipnoj konkurenciji kadetkinje, najmlađi kadeti te juniori.