Menu Close

Održan „Vinkovci Open 2024”

U subotu 31.8. u organizaciji STK Cibalia Vinkovci održan je međunarodni stolnoteniski turnir „Vinkovci Open 2024” na kojem je nastupilo preko 100 igrača iz više država, a uz sportski dio programa, natjecatelji i gosti turnira su se mogli podružiti uz jelo i piće.

Na turniru je bilo pet kategorija, a najbolje po kategorijama mozete vidjeti u nastavku.

Pobjedu u apsolutnoj kategoriji odnio Fran Mihaljević (STK Požega), a iza njega pozicionirali su se Domagoj Biber (STK Našice) te Ante Kolak i Tomislav Biber (STK Cibalia).

U kategoriji starijih od 60 godina slavio je Boris Kosovac (Zagreb), drugi je bio Avdo Žustra (Tuzla), dok su treće mjesto podijelili Mladen Kosanović (Vukovar) i Mirsad Pajević (Sarajevo).

U kategoriji do 59 godina u najbolji je bio Milutin Glavaški (STK Bečej). Drugo mjesto zauzeo je Sergej Počuča (STK Cibalia), a na trećoj poziciji završili su Ljubiša Milošević (Beograd) i Zoran Đokić (Novi Sad).

Turnir do 49 godina starosti osvojio je Zoran Turk (STK Kukuljanovo), Domagoj Biber (STK Našice) bio je drugi, treće mjesto su podijelili Siniša Josić (Stapar), i Nemanja Ćirić (STK Odžaci Odžaci).

U kategoriji do 39 godina najbolji je bio Matej Lacković (STK Južna Trešnjevka Zagreb), njegov klupski kolega Karlo Sušanj bio je drugi, a na trećem mjestu pozicionirali su se Dario Loboda (STK Odžaci Odžaci) i Lazar Danguzov (STK Partizan Šid).

#vinkovciopen#vinkovciopen2024#vkopen2024#vkopen#vinkovci#stkcibalia#ošagmatoš