Vijesti Poribljavanjem pušteno 150 kilograma šarana u jezera na Banji

Poribljavanjem pušteno 150 kilograma šarana u jezera na Banji

Podijeli objavu
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Sukladno Planu rada za 2017. godinu, članovi Športskog ribolovnog društva “Jezera Banja” iz Vinkovaca su poribili jezera na vinkovačkoj Banji. 

-”Zahvaljujemo se Športskom ribolovnom savezu Vukovarsko-srijemske županije i predsjedniku saveza Ivanu Japundžiću na pomoći prilikom poribljavanja.Svjesni smo da je količina ribe koja je puštena u oba jezera relativno mala, ali će svakako poboljšati stanje ribljeg fonda. Planirano  poribljavanje jezera većom količinom ribe, posebice babuške, planira se provesti u skorije vrijeme za što će, uz sredstva koja će uplatiti Grad Vinkovci, dio sredstava biti odvojen iz prihoda društva koja stječemo uplatom članarine.

Članovi društva će u travnju i svibnju, sukladno vremenskim prilikama, svake subote organizirati radne akcije na Banji kroz koje će provesti planirano uređenje prostora Pozivamo sve one koji vole prirodu i jezera na Banji neka nam se pridruže u provedbi planiranih aktivnosti.”, istaknuo je Željko Mikić, predsjednik Športskog ribolovnog društva ”Jezera Banja”.

Tom prilikom je u jezera pušteno 150 kilograma šarana veličine između 2 i 4 kilograma.

izvor: Cibalia.info

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.