Potpisan koalicijski sporazum između stranaka HDZ i Blok umirovljenici zajedno za lokalne...

Potpisan koalicijski sporazum između stranaka HDZ i Blok umirovljenici zajedno za lokalne izbore

Podijeli objavu

U prostorijama Gradske organizacije HDZ Vinkovci potpisan je koalicijski sporazum između Hrvatske demokratske zajednice i Bloka umirovljenici zajedno pred lokalne izbore u Vinkovcima, a ispred HDZ-a sporazum je potpisao Mladen Karlić predsjednik GO HDZ Vinkovci i Ivan Colarić, predsjednik Bloka umirovljenici zajedno.

-Želimo pokazati da je ovo jedna koalicija koja se gradi na partnerskim odnosima, na odnosima prijateljstva i želje da jednim zajedničkim radom doprinesemo boljem životu svih građana u Vinkovcima. Nama je izuzetno važno i drago su svi umirovljenici u Vinkovcima uz nas. Oni su svojim radom doprinijeli razvoju ovoga grada i da sada kroz ovu političku suradnju pokažu mladima da su uvijek stabilno stojali uz one koji žele dobro Vinkovcima, koji žele napredak i razvoj Vinkovaca. Vjerujem da će ovo biti pobjednička koalicija, stvarana na partnerskim odnosima i želje da se ostvari što bolji rezultat na lokalnim izborima. Uvjeren sam s obzirom na novu generaciju ljudi predvođenu mladim kandidatom za gradonačelnika i u jednoj sinergiji s našim koalicijskim partnerima da možemo postići da Vinkovci budu grad prosperiteta, razvoja i ostanka na ovom području, rekao je Mladen Karlić, predsjednik GO HDZ Vinkovci.

Potpisujući koalicijski sporazum s Hrvatskom demokratskom zajednicom, Ivan Colarić, predsjednik Bloka umirovljenici zajedno, između ostalog je rekao:

-Čast mi je i zadovoljstvo što nas je Hrvatska demokratska zajednica i u ovom izbornom dijelu uzela za partnere jer to dokazuje da smo jednim određenim suradnjama i organizacijom  obveza posla vezano za umirovljeničku i braniteljsku populaciju došli na istu ideju da nastavimo zajedno dalje.Mi  ćemo nastojati da u koaliciji gdje smo se okupili svi umirovljenici i umirovljenici branitelji zajedno sa našom vladajućom strankom koja je svake godine i sve ovo vrijeme pokazivala zanimanje za umirovljenike i branitelje, da osiguramo određene uvjete gdje ćemo se moći nesmetano družiti  i pomoći u tom smislu koliko budemo mogli, rekao je Colarić.

Borislav Manojlović ispred Hrvatske stranke umirovljenika pozdravio je potpisivanje koalicijskog sporazuma koji će biti koristan za sve tri stranke kako je rekao i da će putem te koalicije će se moći ostvariti više ciljeva za umirovljenike, a kandidat za gradonačelnika HDZ-a Ivan Bosančić zahvalio se strankama Bloku umirovljenici zajedno i Hrvatskoj stranci umirovljenika na potpori, te je rekao kako će zasigurno umirovljenici pomoći razvoju grada Vinkovaca, jer oni imaju jedno životno iskustvo, koje  može biti od koristi svima u Vinkovcima.