Održana Izborna skupština HDSSB-a Vukovarsko-srijemske županije

Održana Izborna skupština HDSSB-a Vukovarsko-srijemske županije

Podijeli objavu

Sinoć je održana Izborna skupština Vukovarsko-srijemske županije na kojoj je za predsjednika izabran Zvonko Jelić iz Otoka.

Skupštini su nazočili predsjednik stranke Dragan Vulin i potpredsjednik Karlo Šatvar. Velika većina članova stranke Vukovarsko-srijemske županije i dalje je u HDSSB-u i aktivno rade. „Pokazali smo zajedništvo, odlučnost, snagu i dostojanstvo u najtežim trenutcima“, poručio je predsjednik Vulin  te dodao “ sada smo okrenuti budućnosti i pripremama za nadolazeće lokalne izbore. Mi smo regionalna stranka desnog centra s vrlo jasnim programom koji nas čini jedinstvenima. Članovi HDSSB-a vjeruju u naš program i naša načela i da su htjeli biti članovi bilo koje druge političke stranke, onda bi to i bili. Kao što je Istri potreban IDS, tako je i našoj slavonskoj regiji potreban HDSSB.“ – rekao je Vulin.

Novoizabrani predsjednik HDSSB-a Vukovarsko-srijemske županije Zvonko Jelić naglasio je kako od danas kreće s aktivnim pripremama za lokalne izbore a nakon toga s širenjem stranačke infrastrukture po općinama i gradovima.