Lifestyle NAJPRESTIŽNIJE NATJECANJE MODELA U SVIJETU ODRŽAVA SE OVAJ VIKEND U PORTANOVI!

NAJPRESTIŽNIJE NATJECANJE MODELA U SVIJETU ODRŽAVA SE OVAJ VIKEND U PORTANOVI!

Podijeli objavu
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Ove subote 8.4. od 16 sati u Portanovi se održava regionalni casting Elite Model Look-a. Najprestižnije modno natjecanje “Elite Model Look“ ima tradiciju održavanja dugu 34 godine, koja je iznjedrila tisuće novih lica koji su bili uporni i slijedili svoj san.

Isti san koji su sanjale i najpoznatiji svjetski top modeli, Cindy Crawford, Stephanie Seymour, Gisele Bundchen, Sigrid Agren i Constance Jablonski.

Žiri Elite Model Looka u Portanovi će odabrati natjecatelje koji će sudjelovati na nacionalnom castingu u Zagrebu. Nakon nacionalng casting odabrani natjecatelji bit će pozvani na finale hrvatskog Elite Model Looka.

Konačni cilj je osvojiti mjesto na svjetskom finalu i osigurati dvogodišnji ugovor s agencijom Elite.

Kako bi sudjelovali na Elite Model Look natjecanju, prijavljeni moraju biti u dobi od 14 do 22 godine, te je za djevojke minimalna visina 172cm, a za dečke minimalna visina 183cm. Svi koji se prijavljuju, a mlađi su od 18 godina, moraju priložiti privolu roditelja ili skrbnika za sudjelovanje.

Djevojke i dečki trebaju biti u odjeći koja pokazuje cijelu figuru, a bitno je i da djevojke dođu minimalno našminkane.
Svoju prijavnicu možete preuzeti na Info pultu Portanove, a ako do subote ne preuzmete svoju prijavnicu možete to napraviti na samom događanju!

Vidimo se u Portanovi!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.