Narančastim kadifama HNS Vukovar čestitao Dan žena sugrađankama

Narančastim kadifama HNS Vukovar čestitao Dan žena sugrađankama

Podijeli objavu

U susret Međunarodnom danu žena vukovarski HNS, predvođen članicama Ženske inicijative, upriličio je u središtu grada prigodno druženje sa sugrađankama uz nastavljajući višegodišnju tradiciju podjele narančastih kadifa i čokoladnih srdaca.

‘Ovo je tradicionalna akcija podjele narančastih kadifa u organizaciji Ženske inicijative Hrvatske narodne stranke – liberalnih demokrata Vukovar. HNS je stranka s velikom zastupljenošću žena koje aktivno sudjeluju u politici i djeluju u društvu.

Uloga žene u društvu i obitelji postaje sve zahtjevnija u odnosu na izazove vremena u kojem živimo. U trenutku kada se preispituje pravo žene na izbor, HNS je odlučan čuvati slobodu i toleranciju s ciljem odlučne, progresivne i tolerantne Hrvatske. Uoči Međunarodnog dana žena, HNS-ove kadife simboličan su izraz poštovanja prema našim sugrađankama i svakodnevnim životnim izazovima s kojima se susreću ‘, istaknula je predsjednica Marija Takač i čestitajući svim ženama nadolazeći 8. ožujak – Međunarodni dan žena.

Podjeli kadifa i čestitkama priključio se i predsjednik županijskoga i gradskoga HNS-a Nenad Bučko.

Istaknuo je kako pripadnice ljepšeg spola nikada nisu bile samo ukras društva.

‘Odgovornost i doprinos žena u modernom i razvijenom društvu danas je nemjerljiva, kako u obiteljskom tako i poslovnom odnosno političkom okruženju. Žene su stupovi društva, a HNS je stranka koja će uvijek braniti njihovo pravo na izbor’, poručio je Bučko.