Vinkovačku bolnicu trese nova afera: Stravične priče iz vinkovačkog rodilišta!

  Podijeli objavu
  Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

  Putem Facebook zajednice “Iskustva mama u HR rodilištima” te zajednice “MaMe na fejsu” ovih dana ova je društvena mreža uzdrmana stravičnim iskustvima žena koje su rodile u Vinkovačkom rodilištu.

  Lavinu komentara i strašnih iskustava pokrenuo je apel kojim se pozivaju sve ženske osobe koje su imale loša iskustva prilikom porođaja u vinkovačkom rodilištu, da otvoreno o tome progovore na FB zajednici “Iskustva mama u HR rodilištima”. Pod imenom “Anđeo najljepši” osvanulo je svjedočanstvo koje potresno govori o gubitku djeteta prilikom poroda, u kojem je majka brutalno prepričala što joj se događalo u porođajnoj agoniji.

  Ta je priča, iznjedrila brojna druga iskustva, ali i masu komentara kako je krajnje vrijeme da se nešto promjeni unutar ginekološkog odjela u Vinkovačkoj bolnici. Jutros smo kratki komentar na cijelu situaciju dobili od Dubravka Korenike, sanacijskog ravnatelja Opće županijske bolnice Vinkovci. “Upoznati smo sa slučajem, pritužba roditelja stigla je ovih dana u naš ured I sada postupamo po proceduri, nakon koje ćemo se moći očitovati. Dakle neka struka kaže svoje.”, istaknuo je Korenika. Koliko je zapravo situacija ozbiljna, govore i brojni komentari u kojima majke jedna drugoj daju preporuke da ne rađaju u Vinkovačkoj bolnici, već da idu rađati u Vukovar. Neslužbeno doznajemo kako I ekipa Nove TV već radi prilog za emisiju “Provjereno”.

  U nastavku Vam dostavljamo linkove na kojima možete pročitati potresna svjedočanstva.

   

  Ovako krece moja prica iz Vinkovačkog rodilista ,nece bit ugodno procitati je al zelim pomoc svim mamama i one koje ce…

  Posted by Anđeo Najljepši on Sunday, February 14, 2016

  LINK NA OBJAVU https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1115621801802749&id=1115590805139182

  ISKUSTVA MAMA IZ OSTALIH RODILIŠTA MOŽETE PROČITATI OVDJE
  Cibalia.hr

  Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.