Ozlijeđen 20-godišnjak

Ozlijeđen 20-godišnjak

Podijeli objavu

Jučer, 14. veljače, u ranim jutarnjim satima, u Županijskoj ulici u Vukovaru, tri muške osobe s područja Grada Vukovara napale su i ozlijedile 20-godišnjaka iz Vukovara.
Saznanja iz kriminalističkog istraživanja upućuju na sumnju da su 22-godišnjak i 19-godišnjak zajedno s još jednom osobom za kojom se traga u Županijskoj ulici u Vukovaru na kolniku napale i ozlijedile tjelesnom snagom i metalnim predmetom 20-godišnjaka kojem je u Općoj županijskoj bolnici u Vukovaru ukazana liječnička pomoć.
Trojica Vukovaraca oštetila također su oštetila i jedno osobno vozilo.
Kriminalističko istraživanje je u tijeku s ciljem pronalaska trećeg počinitelja i utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja. O događaju je obaviješteno državno odvjetništvo.

Predočio krivotvorenu putnu ispravu

Na ulazu u Republiku Hrvatsku, na MCGP Županja-Orašje, jučer, 14. veljače, u prijepodnevnim satima, kontroliran je 32-godišnji državljanin Republike Srbije, kao putnik u autobusu bosansko-hercegovačke prijevozničke tvrtke. Utvrđeno je kako je 32-godišnjak dao na uvid krivotvorenu putnu ispravu Republike Srbije zbog čega je uhićen i priveden pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske.

Na vozilo stavio nepripadajuće tablice

U kontroli prometa jučer, 14. veljače, u Vinkovcima, u ulici R. Boškovića, zaustavljen je i kontroliran osobni automobil „Opel Kadet“, slavonsko-brodskih registracijskih oznaka. Utvrđeno je kako je vozač, 24-godišnjak iz Vinkovaca, na vozilo stavio nepripadajuće registracijske oznake. Protiv vozača slijedi kaznena prijava za kazneno djelo krivotvorenja isprava.