Crna kronika Ozlijeđen 20-godišnjak

Ozlijeđen 20-godišnjak

Podijeli objavu
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Jučer, 14. veljače, u ranim jutarnjim satima, u Županijskoj ulici u Vukovaru, tri muške osobe s područja Grada Vukovara napale su i ozlijedile 20-godišnjaka iz Vukovara.
Saznanja iz kriminalističkog istraživanja upućuju na sumnju da su 22-godišnjak i 19-godišnjak zajedno s još jednom osobom za kojom se traga u Županijskoj ulici u Vukovaru na kolniku napale i ozlijedile tjelesnom snagom i metalnim predmetom 20-godišnjaka kojem je u Općoj županijskoj bolnici u Vukovaru ukazana liječnička pomoć.
Trojica Vukovaraca oštetila također su oštetila i jedno osobno vozilo.
Kriminalističko istraživanje je u tijeku s ciljem pronalaska trećeg počinitelja i utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja. O događaju je obaviješteno državno odvjetništvo.

Predočio krivotvorenu putnu ispravu

Na ulazu u Republiku Hrvatsku, na MCGP Županja-Orašje, jučer, 14. veljače, u prijepodnevnim satima, kontroliran je 32-godišnji državljanin Republike Srbije, kao putnik u autobusu bosansko-hercegovačke prijevozničke tvrtke. Utvrđeno je kako je 32-godišnjak dao na uvid krivotvorenu putnu ispravu Republike Srbije zbog čega je uhićen i priveden pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske.

Na vozilo stavio nepripadajuće tablice

U kontroli prometa jučer, 14. veljače, u Vinkovcima, u ulici R. Boškovića, zaustavljen je i kontroliran osobni automobil „Opel Kadet“, slavonsko-brodskih registracijskih oznaka. Utvrđeno je kako je vozač, 24-godišnjak iz Vinkovaca, na vozilo stavio nepripadajuće registracijske oznake. Protiv vozača slijedi kaznena prijava za kazneno djelo krivotvorenja isprava.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.